AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | JAMES RHODES

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

JAMES RHODES

DATA

Diumenge, 5 de novembre

LLOC

Teatre-Auditori Sant Cugat, 19 h.

PREU

36 €

VÍDEO

James Rhodes ho ha dit i ho ha repetit: la música li ha salvat la vida. Però no la música convencional, aquella que s’escolta a les radiofórmules o aquella de què parlen els diaris a les seves cròniques apressades dels macrofestivals diguem-ne pop. No. Ell parla de la música mal anomenada clàssica. Bach, Chopin i tants d´altres. Música que es va compondre fa segles, i que encara avui apel·la a les nostres emocions. Música, escriu Rhodes (i citem a partir de la traducció castellana del seu llibre Instrumental, publicat per Blackie Books), que «ofrece compañía cuando no la hay, comprensión cuando reina el desconcierto, consuelo cuando se siente angustia, y una energía pura y sin contaminar cuando lo que queda es una cáscara vacía de destrucción y agotamiento». Aquesta és la música que el pianista i comunicador britànic ens oferirà a Sant Cugat en un recital en què el repertori es veurà, com sempre, salpebrat pels seus comentaris. Ben tornat, James Rhodes.

_PROGRAMA

Bach - Partita núm. 1 en si bemol major, BVW825
Chopin  - Balada núm. 4 en fa menor Op.52
Bach- Busoni – Chacona en re menor

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

James Rhodes, piano

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS