AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | DIEGO EL CIGALA
Voz y Piano

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

DIEGO EL CIGALA

DATA

Dijous, 23 de novembre

LLOC

Palau de la Música Catalana, 21:30

PREU

Des de 18 €

VÍDEO

Hi ha un moment clau en la trajectòria de Diego El Cigala: el dia que va conèixer l’inoblidable Bebo Valdés, un artista a qui vam tenir el privilegi de veure tantes vegades al nostre festival. «Es el mejor regalo que me dejó Lágrimas negras», confessa el cantaor. Des d’aleshores, la fascinació pel piano i pels sons més enllà del flamenc ortodox ha multiplicat les expectatives poètiques del Cigala. La seva veu, però, continua tenint el mateix duende, el mateix rajo, el mateix perfum de flamenc pur, però s’ha obert a múltiples aventures. Després del seu pas recent pel Festival de Peralada al capdavant d’una big band salsera, El Cigala ens presenta ara a Barcelona un espectacle diferent: només la seva veu al costat del piano savi de Jaime Calabuch, Jumitus, gitano català que s’ha convertit en col·laborador privilegiat del cantaor. És un espectacle íntim, despullat, amb un Diego El Cigala essencial, i un repertori que ens pot portar de la zambra al tango i al bolero. Emocions al descobert.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Diego El Cigala, veu
Jaime Calabuch, Jumitus, piano

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS