AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | RUI MASSENA
+ QUARTET DE CORDA DEL CONSERVATORI DEL LICEU

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

RUI MASSENA

DATA

Dimarts, 5 de desembre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20:30

PREU

28€ (+ despeses de gestió)

VÍDEO

Us presentem un mestre portuguès que té un dels currículums més imponents del món de la lírica al seu país: principal director convidat de l´Orquestra Simfònica de Roma entre les temporades 2009/2011, primera batuta portuguesa que va actuar al Carnegie Hall de Nova York, director artístic de l´Orquestra Clàssica de Madeira durant un període (2000-2012) en el qual va treballar estretament amb figures com Josep Carreras, Ute Lemper i Wim Mertens... Rui Massena, però, que fa uns anys ja va mostrar al món la seva profunda valentia amb la creació de l´Expensive Soul Symphonic Experience (una orquestra de clàssica... i hip-hop!), debuta al festival, no obstant això, reconvertit en pianista de sensibilitat pròxima a Philip Glass i Michael Nyman, amb el suport especial d’un quintet de músics de corda del Conservatori del Liceu. L’avalen dos discos recents extraordinaris (Solo, una petita peça d’orfebreria, i Ensemble, un projecte amb l´Orquestra Nacional de la República Txeca que va ser número 1 en vendes a Portugal) i la certesa de figurar entre els noms més fascinants de l’actual música contemporània. Si ets d’aquells que acaricies el cel en cada concert de Ludovico Einaudi, no dubtis ni un segon: Rui Massena és el teu artista. Una oportunitat magnífica per descobrir una nova veu de la música a Europa.

IMPORTANT:
 Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Rui Massena, piano
Rui Moreira, viola

+ Quartet de Corda del Conservatori del Liceu
Ícar Solé, Violí
Montserrat Seras, violí
Violeta Albert, violoncel
Óscar Laso, contrabaix

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS