AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | HARLEM GOSPEL CHOIR
Sings Beyoncé

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

HARLEM GOSPEL CHOIR

DATA

Dimarts, 19 de desembre

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 25 €

<<Això és més que un espectacle, és un sentiment>> No ho van dir ni DownBeat ni The New York Times, sinó el papa Joan Pau II, entre els centenars de milers d´espectadors que s´han quedat bocabadats amb l´experiència que suposa veure en directe el Harlem Gospel Choir. Amb un currículum que inclou haver cantat amb Bono, Dana Ross i Pharrell Williams per a espectadors com Obama i Nelson Mandela, el Harlem Gspel Choir fa temps que s´ha graduat com un dels conjunts més gloriosos del gospel gràcies a la seva energia infecciosa, unes veus extraordinàriament poderoses i el seu admirable savoir faire a l´hora de cambiar cants de fe dels esclaus afroamericans del segle XVIII amb hits aclaparadors de les noves reines del R&B. Després de retre homenatge a Whitney Houston i Adele, el cor del cèlebre barri de Nova York ens visita amb la missió, entre d´altres, de posar de manifest l´admiració per qui consideren la seva <<cantant preferida>>. Beyoncé. T´imagines com pot arriabar a sonar Crazy in Love en mans d´un cor tan sobrenatural com aquest? Oblida´t que ets al cor del Paral·lel: bevingut a l´emoció de Harlem.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS