AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | SHAI MAESTRO TRIO

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

SHAI MAESTRO TRIO

DATA

Dissabte, 11 de novembre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

22 €

VÍDEO

Vam descobrir Shai Maestro el 2008 com a membre de l’Eastern Unit del contrabaixista Avishai Cohen, de qui va ser el pianista de referència durant anys. Maestro coincideix amb Cohen a fer una música que podríem descriure com a cinemàtica, narrativa, meditativa i sensual, amb reminiscències folklòriques, sempre lírica en qualsevol cas, tant en els temps més lents com en les peces més ràpides. L’any passat va publicar el quart disc al capdavant del seu trio, The Stone Skipper, títol que fa referència a les pedres que salten sobre l’aigua. «Hi ha en aquest concepte una mena de desafiament a la natura», explica ell mateix: «La pedra viatja més enllà d’allò que és, més enllà del seu destí immutable d’obeir la llei de la gravetat.» Segons Maestro, doncs, la música del trio és fidel, al capdavall, a una idea poètica relacionada amb aquesta pedra que es rebel·la –encara que sigui fugaçment– contra el seu destí: «Superar-nos a nosaltres mateixos, redefinir les nostres pròpies lleis de la gravetat.» El credo del jazz, en resum: anar més enllà dels nostres límits.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Shai Maestro, piano
Jorge Roeder, contrabaix
Ofri Nehemya, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS