AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | AARON GOLDBERG TRIO

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

AARON GOLDBERG TRIO

DATA

Dilluns, 30 d´octubre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

30 €

VÍDEO

Molts aficionats potser no el reconeixen, però Aaron Goldberg ha estat peça clau en algunes de les formacions més celebrades del jazz contemporani, de Joshua Redman a Betty Carter i Wynton Marsalis passant per Madeleine Peyroux i Kurt Rosenwinkel. Per primera vegada com a líder al nostre festival, on ha actuat tantes vegades amb formacions d’altres músics, el trio d’Aaron Goldberg promet una lliçó pianística exquisida, amb tots els perfums del jazz contemporani i un ventall estilístic que tant pot capbussar-se en la música brasilera com en el bebop. Perquè, explica el mateix Godlberg, «el jazz, com qualsevol altre llenguatge, està obert a tota mena de mestissatges. De fet, com els Estats Units, el jazz va néixer fill de pares mestissos». El seu últim disc, The Now, publicat per la inquieta discogràfica Sunnyside, és una altra peça de delicada orfebreria al voltant del trio de jazz canònic: piano, contrabaix i bateria. Un trio, ens recalca Goldberg, que «no toca mai dos concerts de lamateixa manera, perquè la música es crea en la dinàmica del present». És, conclou, la «màgia» del jazz. La bellesa de l’aquí i de l’ara.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Aaron Goldberg, piano
Yasushi Nakamura, contrabaix
Leon Parker, bateria
 
 

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS