AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | TROMBONE SHORTY & ORLEANS AVENUE

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

TROMBONE SHORTY & ORLEANS AVENUE

DATA

Dissabte, 9 de desembre

LLOC

Razzmatazz, 21 h.

PREU

30 €

VÍDEO

Trombone Shorty, diguem-ho sense embuts, és el músic més espectacular que ha sorgit en la Nova Orleans del segle XXI. Autor d´un combinat de jazz, soul, funk, rock i hip-hop que en directe s´eleva a l’enèsima potència, el trombonista, trompetista i vocalista ens presenta, en el seu retorn al festival, el seu disc de debut per Blue Note, Parking Lot Symphony, un enregistrament amb irresistibles peces pròpies i versions d´icones de la ciutat del gumbo com The Meters i Allen Toussaint. Forjat als carrers de Tremé (on amb 3 anys ja desfilava amb brass bands i amb 6 les dirigia), Trombone Shorty es disposa a sacsejar Barcelona amb els imprescindibles Orleans Avenue i l´honor, a l´abast només de les llegendes, d´haver oficiat el maig passat el concert de clausura a l’escenari principal de l´últim New Orleans Jazz & Heritage Festival. Trombone Shorty, de nou al nostre festival. Un viatge als colors i les olors de Nova Orleans sense moure’ns de Barcelona. Una explosió de música i de vida. Prepareu-vos per ballar, com en els vells temps del jazz.


IMPORTANT:
 Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS