AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | ODDISEE & GOOD COMPNY
+ Olivier St. Louis
Beneath The Surface Tour

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

ODDISEE & GOOD COMPNY <BR>+ Olivier St. Louis

DATA

Dissabte, 28 d´octubre

LLOC

Luz de Gas, 20.30 h.

PREU

18 €

VÍDEO

Milions de reproduccions a Youtube i Spotify deixen constància de la incidència d’Oddisee en el terreny del hip-hop. Fill de mare afroamericana i pare sudanès que als estius se l’enduia a Khartoum, la capital del Sudan, per estudiar àrab i nedar al Nil, Amir Mohamed el Khalifa, Oddisee, nascut l’any 1985 a Washington DC, va créixer entre les misterioses sonoritats que el seu pare treia de l’oud (l´instrument predecessor del llaüt europeu) i les rimes de rappers especialment lúcids amb les lletres com Erik B & Rakim i A Tribe Called Quest. Fent els primers passos en l’ofici com a productor als estudis del seu veí Garry Shider (llegendari integrant de Parliament i Funkadelic), Oddisee va debutar discogràficament l’any 2006 i, d’ençà aleshores, s’ha convertit en tota una referència del hip-hop d’influxos jazzístics, filosofia independent i consciència social. Ha tocat amb The Roots; ha produït Jazzy Jeff i De La Soul; ha creat súpergrups de MC com els genials Diamond District, i ha estat reconegut amb l’iTunes Music Award. L’acompanya, en el seu prometedor debut al festival, el grup Good Compny (sense la lletra a, sí) i el seu vell amic Olivier St. Louis, funky soul que és dinamita. Nit molt intensa a Luz de Gas, sens dubte.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Oddisee M.C., veu
Olivier St. Louis, guitarra i veus
Ralph Real, teclats i veus
Mr. Dennis Turner, baix i synth bass
Jon Laine, bateria i veus
The Unkown, MPC Drummaschine

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS