TheProject | CONCERTS | WOODY ALLEN
Festival de Cap Roig

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

WOODY ALLEN

DATA

Dissabte 8 de juliol

LLOC

Jardí Botànic de Cap Roig (Calella de Palafrugell), 22.00 h.

PREU

Des de 40 €

VÍDEO

PURA ESSÈNCIA DEL JAZZ

Des de fa més de trenta-cinc anys, Woody Allen i la seva New Orleans Jazz Band han estat delectant al públic amb una barreja de música inspirada en el sò de Nova Orleans.

El seu repertori es compon de més de 1200 cançons i d’una col·lecció diversa de melodies populars de principis del segle XX, himnes, espirituals, marxes, blues i rags. D’acord amb la naturalesa espontània de la música cada actuació és una col·lecció enèrgica d’improvisacions – no hi ha repertori, ni tampoc els músics saben quina cançó Allen, en col·laboració amb el director de la banda Eddy Davis, tocarà la següent.

El 1996, la banda es va embarcar en la seva primera gira per Europa on van gravar el documental “Wild Man Blues” i el cd posterior titulat amb el mateix nom. Des de llavors, la banda ha tornat a Europa en nombroses ocasions, i ha girat diverses vegades al llarg dels Estats Units.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS