TheProject | CONCERTS | ELS AMICS DE LES ARTS
Festival de Cap Roig

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

ELS AMICS DE LES ARTS

DATA

Dimecres 2 d´agost

LLOC

Jardí Botànic de Cap Roig (Calella de Palafrugell), 22.00 h.

PREU

Des de 30 €

VÍDEO

EL GRUP CATALÀ ENS PRESENTA UN ESTRANY PODER

Tres anys després del seu últim disc, tornen Els Amics de les Arts, un grup que, tot i que no necessita presentació, serà tot un descobriment per a molts el 2017.

Els Amics de les Arts no són uns nouvinguts; onze anys de trajectòria musical, tres d’estudi i diverses edicions especials els avalen. Importants premis de la indústria i tres discos d’or coronen la seva fructífera carrera, a la qual van saber homenatjar amb el seu meravellós àlbum especial 10 ANYS, publicat l’any 2015, i que ha suposat un punt i a part que obre ara una nova etapa.

Els Amics de des Arts segueixen apostant per cada projecte en el que s’embarquen, fent un salt endavant amb cada disc. Però aquest cop és majúscul. Especial. El 2017 és ja una nova era per a la banda barcelonina, en la qual ens presentaran el seu nou disc Un estrany poder. De nou i per quarta vegada, Els Amics de les Arts pujaran a l’escenari de Cap Roig per interpretar les cançons d’aquest nou disc.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS