TheProject | CONCERTS | IVAN FERREIRO + RAMON MIRABET
Festival de Cap Roig

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

IVAN FERREIRO + RAMON MIRABET

DATA

Dilluns, 7 d´agost

LLOC

Jardí Botànic de Cap Roig (Calella de Palafrugell), 22.00 h.

PREU

Des de 30 €

VÍDEO

IVÁN FERREIRO

CANTANT I COMPOSITOR DE REFERÈNCIA DE L’INDIE ESPANYOL

Iván Ferreiro és gallec, cantant, compositor i pianista a temps parcial. Durant els anys noranta va liderar Los Piratas, una de les bandes de rock més representatives de la dècada. El 2005 va iniciar la seva carrera en solitari, i fins enguany ha completat una sòlida discografia en la qual l’univers mainstream i la comunitat independent conviuen en inèdita harmonia. Ha sobreviscut al marge d’etiquetes, i això li ha permès estar entre propostes obertament comercials i racons alternatius. Iván ens presentarà CASA, el seu sisè disc en solitari, al Festival de Cap Roig.

 

RAMON MIRABET

ENS PRESENTA HOME IS WHERE THE HEART IS

És l’artista que tothom vol veure en directe. Els seus concerts són una festa de la qual el públic, cada dia més nombrós, no vol marxar mai.

Les xifres li fan costat: entrada en el top 10 de la llista dels discos més venuts a Espanya, més de 200.000 reproduccions mensuals a Spotify i més de 100.000 visites del seu nou vídeo a Youtube.

La de Ramon Mirabet és sens dubte una de les gires més sorprenents i màgiques d’aquest 2017, en la qual ens presentarà el seu nou disc Home is Where the Heart Is. Aquest vibrant espectacle inclou set músics sobre l’escenari i un repertori amb les millors cançons dels seus dos discos publicats fins avui, així com també Those Little Things, famosa per la campanya d’estiu 2016 d’Estrella Damm.

És, indubtablement, la veu que ha revolucionat el panorama musical actual!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS