TheProject | CONCERTS | MALÚ
Festival Castell de Peralada

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

MALÚ

DATA

Dijous, 10 d´agost

LLOC

Auditori Parc del Castell de Peralada, 22.00 h.

PREU

Des de 45 €

VÍDEO

EL FENÒMEN MALÚ ARRIBA A PERALADA

Malú és la veu femenina indiscutible del pop espanyol. Els seus exitosos àlbums i gires han fet de la seva carrera una de les més consolidades i respectades a Espanya. Compta amb nombrosos guardons i reconeixements: més de dos milions de còpies venudes, vint-i-dos discs de platí, dues nominacions als Grammy Llatins, cinc Premis 40 Principals, el Premi Ondas Millor Artista de l´Any, onze Premis Dial i la Medalla d´Andalusia. En aquesta edició, l´imparable Malú arriba per primer cop a Peralada per fer història. I és que la cantant passa per un dels moments més dolços d´una carrera que va començar amb l´inoblidable èxit Aprendiz (1998), i que des de llavors no ha deixat de créixer en una espiral ascendent de melodies i emocions a flor de pell. La cantant madrilenya destaca especialment pels seu potents i acurats directes amb els que ha recorregut els principals escenaris exhaurint totes les entrades. Els seus seguidors, que es compten per milers, de ben segur que no deixaran passar la posada de llarg d´aquesta gran artista al festival empordanès en la que serà la seva única actuació de l’estiu català. Arriba a Peralada l’huracà Malú en estat pur.

MALÚ, veu

Paco BENEYTO, bateria

Yago SALORIO, baix

José SÁNCHEZ, guitarra

Julián OLIVARES, guitarra

Rubén GARCÍA, teclats

Carlos CALZADA, guitarra

Yaiza GARCÍA, cors

ÚNICA ACTUACIÓ A CATALUNYA

 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS