AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | AMBROSE AKINMUSIRE
A Rift in Decorum

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

AMBROSE AKINMUSIRE

DATA

Divendres, 20 d´octubre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

33 €

VÍDEO

Dos anys després de la seva última visita, Ambrose Akinmusire («l’esperit més lliure a la trompeta després de Miles», Jack DeJohnette dixit) torna al Conservatori del Liceu. Ho fa refermat com una de les figures capdavanteres de tota una generació de músics i amb un dels discos de jazz més estimulants de la temporada: A Rift in Decorum: Live at Village Vanguard (Blue Note). «Vaig sentir-me com si m´abracessin tots els esperits que hi viuen», diu Akinmusire del seu pas per l’històric club de Nova York. En aquest disc, el trompetista californià i el seu quartet (que dialoga en uns nivells d’intuïció gairebé paranormals) trepitgen nous terrenys per mitjà de 14 peces originals. «Retraten els meus sentiments sobre el que passa aquests dies, tant al món com musicalment», afirma aquest músic descobert per Steve Coleman quan estudiava a Berkeley i que des d’aleshores ha publicat quatre treballs com a solista i ha participat en obres de Roy Hargrove, Esperanza Spalding i Kendrick Lamar, entre d´altres. Un artista amb prou arguments per ser considerat, en el futur, un clàssic.


IMPORTANT:
 Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

 
 

Ambrose Akinmusire, trompeta
Sam Harris, piano
Harish Raghava, contrabaix
Justin Brown, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS