TheProject | CONCERTS | TOQUINHO & MARIA CREUZA

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

TOQUINHO & MARIA CREUZA

DATA

Dimecres, 19 de juliol

LLOC

Teatro Circo Price, 21 h.

PREU

Des de 35 €

VÍDEO

A l´estiu del 1970, Vinicius de Moraes, un dels pares de la bossa nova, en companyia d´uns encara molt joves Toquinho i Maria Creuza, va arribar a l´Argentina per a una sèrie de recitals en un petit cafè: La Fusa. Esperonats pel gran èxits d´aquests concerts, els tres músics van decidir reviure l´ambient en un estudi de gravació. El resultat va ser Vinicius de Moraes a La Fusa, un disc fet sense gaire planificació però que, però, va esdevenir una de les obres més estimades i populars de la música brasilera de tots els temps.

Quaranta-set anys després, Toquinho, que a partir de llavors establiria una fèrtil relació professional amb el poeta Vinicius, i Maria Creuza, amb l´expressivitat de la seva veu de Bahia absolutament intacte, reviuen aquella fita de la música popular del Brasil en uns recitals en els quals, naturalment, no falten cançons com A felicidade i Garota de Ipanema. Nit de records, complicitats i màgia.

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS