AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | LEÓN BENAVENTE

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

LEÓN BENAVENTE

DATA

Dijous, 14 de desembre

LLOC

BARTS, 21.00 h.

PREU

Des de 18 €

VÍDEO

Van formar-se en l’impàs d’una gira de Nacho Vegas (a qui prestaven els seus serveis de músics experimentats forjats en mil aventures). Cinc anys més tard, però, el quartet León Benavente (el nom prové d’un tram de la carretera entre aquests dos municipis que es van fer un tip de recórrer) han fet batzegar el panorama indie espanyol amb un rock amb flaires de post-punk, cançons amb tots els ingredients per convertir-se en himnes i proclames vibrants que reflecteixen la ira i el desànim del moment. No falten mai en cap resum anual de les millors collites del rock espanyol. Els seus directes, amb poderoses descàrregues d’electricitat i un ús personalíssim dels sintetitzadors, arrosseguen ja la merescuda fama d’imbatibles. Ara, després de triomfar de valent el passat febrer al Guitar BCN, León Benavente tanca la gira del seu segon disc, 2, al BARTS. Un altre colós de l’indie ens visita.

IMPORTANT:
 Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Luis Rodríguez, guitarra
Abraham Boba, veu i teclats
César Verdú, bateria
Eduardo Baos, baix, sintetitzadors

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS