AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | DUQUENDE
De Camarón a Lucía

DUQUENDE

DATA

Dijous, 30 de novembre

LLOC

BARTS, 21.00 h.

PREU

Des de 18 €

VÍDEO

Platea fila 1 a 5 -> VIP  50 € (inclou Meet and Greet amb Duquende) 

Direcció Artística Hanan Boumengel

El sabadellenc Duquende, un dels cantaors més genuïns i reconeguts de l´escena flamenca, aterra a la sala BARTS amb un espectacle bullent d´emocions en record de Camarón de la Isla (de qui aquest any se celebren 20 anys de la seva mort) i Paco de Lucía, que ja fa temps que ens va avisar que a Barcelona hi teníem «un monstruo» que es deia Duquende. Descobert precisament per Camarón (amb qui sovint ha estat comparat) quan tenia només 8 anys, Duquende no dubta a definir-lo com “el millor cantaor de tots els temps”. De Lucía, per la seva banda, va col·laborar en el ja històric Samaruco (un dels discos cabdals del català) i el va convidar a unir-se al seu grup en les últimes gires que va fer abans de deixar-nos el febrer del 2014. Primer cantaor que va trepitjar, l´any 1996, el Théâtre des Champs-Élysées, i amb una col·lecció al seu currículum d´enceses ovacions en escenaris d´arreu del món, Duquende apel·la ara als seus dos grans mestres en un espectacle d´estrena per continuar fent història. Flamenc poderós i d’arrel. Emocions a dojo.


IMPORTANT:
 Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Duquende, cante
Diego Del Morao, guitarra
Piraña, cajón
Farru, bail

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS