AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | CHICUELO & MARCO MEZQUIDA
Conexión

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

CHICUELO & MARCO MEZQUIDA

DATA

Dissabte, 4 de novembre

LLOC

Luz de Gas, 21.00 h.

PREU

Des de 24 €

VÍDEO

Ras i curt, la trobada entre el guitarrista Juan Gómez, Chicuelo, i el pianista Marco Mezquida (amb l’esplèndida col·laboració del percussionista Paco de Mode) ha donat com a resultat una obra mestra, Conexión, un disc que desafiarà el pas del temps. No és una feina de compromís: ara fem una mica de flamenc, ara una mica de jazz; ara versionem una peça coneguda d’un gènere, ara tocarem una partitura amb una altra etiqueta. No. Chicuelo i Mezquida s’han llançat a aquesta aventura sense cap mena de límits, buscant terreny comú per donar pas a una poètica pròpia, única, que només els pertany a ells. És, a més a més, una col·laboració que ha anat molt més enllà –ens diuen ells mateixos– gràcies al rodatge dels concerts, en una gira que de moment ja els ha portat a països tan diversos com ara Alemanya i Brasil. D’aquesta connexió, no en tenim cap dubte, se’n parlarà molt. Perquè, insistim-hi, és una obra mestra.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Juan Gómez, Chicuelo, guitarra
Marco Mezquida, piano
Paco de Mode, percussió

DOCUMENTS ADJUNTS

CONCERTS RELACIONATS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS