AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | MARCO MEZQUIDA
Jazz images

MARCO MEZQUIDA

DATA

Dimarts, 12 de desembre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

Des de 15 €

VÍDEO

Per ordre d’aparició, en el nostre Retrat d’Artista dedicat a Marco Mezquida haurem vist el pianista menorquí com a músic d’un quartet liderat per Albert Cirera; com a colíder del trio cooperatiu M·A·P; en el projecte Conexión, que coprotagonitza amb el guitarrista flamenc Chicuelo, i al capdavant d’un trio especial pel seu projecte Els somnis de Ravel. La cirereta, ho teníem molt clar, havia de ser un piano sol. Però volíem reblar el clau, ho vam tenir clar, i al nostre artista li va agradar molt la idea: fer un recital de piano sol, al magnífic auditori del Conservatori del Liceu, amb música inspirada per les fotografies de Jean-Pierre Leloir, el protagonista visual del nostre festival amb l’exposició Jazz Images, que podrem veure durant gairebé quatre mesos a dues FNAC de Barcelona (L’Illa i Triangle). Mezquida, doncs, s’endinsarà en l’imaginari del piano sol deixant-se endur per les meravelloses imatges de Leloir, que al mateix temps podrem veure projectades en escena. Un encàrrec i una estrena del festival per acabar el nostre ambiciós Retrat d’Artista.

IMPORTANT:
 Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Marco Mezquida, piano

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS