AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | CARLES BENAVENT TRIO amb ANTONIO SERRANO
For Jaco, Toots and Paco

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

CARLES BENAVENT TRIO amb ANTONIO SERRANO

DATA

Dimecres, 29 de novembre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

Des de 32 €

VÍDEO

El baixista Carles Benavent torna al festival al capdavant del seu trio per oferir-nos un projecte d’estrena a Barcelona, For Jaco, Toots and Paco, homenatge a tres dels músics més universals que han donat el flamenc i el jazz: Paco de Lucía, Jaco Pastorius (en el 30 aniversari de la seva mort) i Toots Thielemans. Compta amb un convidat especial, l’harmonicista Antonio Serrano, que com Benavent també va ser col·laborador regular del geni Paco de Lucía i que, per descomptat, té Thielemans com a gran referència. Música de tres icones incontestables (Bluesette, Three Women, Zyriab…) recreada per una de les figures indiscutibles del nostre jazz, que a més a més ha consolidat el seu trio com una de les propostes més emocionants de la nostra escena. «És un homenatge molt sincer a tres artistes, tres fieras, que han sigut cabdals per la nostra generació», rebla el mateix Benavent, que anuncia que per aquest projecte també recuperarà peces originals del seu celebrat disc Fénix. Jaco, Toots, Paco, Carles: emoció.

IMPORTANT:
 Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Carles Benavent, baix elèctric
Antonio Serrano, harmònica
Roger Mas, piano
Marc Miralta, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS