AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | KAMASI WASHINGTON
Concert extraordinari

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

KAMASI WASHINGTON

DATA

Dilluns, 24 de juliol

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 25 €

VÍDEO

Ningú ha irromput aquests últims anys en l’escena jazzística amb tanta força com Kamasi Washington, un saxofonista de Los Angeles que, fa només dos anys, va meravellar amb el monumental The Epic (178 minuts de deliri!) i que aquest estiu rubricarà la jugada amb Harmony of Difference, un EP publicat per la londinenca Young Turks –casa de The XX i John Talabot– amb el qual, de ben segur, es reafirmarà com a jazzman de capçalera per tota una generació. Col·laboradors incisius de visionaris com el rapper Kendrick Lamar i el músic d’electrònica Flying Lotus, Washington i els seus músics entrellacen la consciència del segle XXI amb l’espiritualitat del cosmic jazz més coltranià dels anys 60 així com amb el funk, el soul i la fusió més ardents. És el primer concert que Kamasi Washington, després del seu pas pel Primavera Sound del 2016, faci en format de sala a Barcelona i la història, probablement, el recordarà durant molt de temps. Concert extraordinari en tots els sentits. El festival de jazz us espera en ple juliol per obrir-vos la gana de consumir, com cada any, la millor música. Comença l’aventura.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Kamasi Washington, saxo tenor
Rickey Washington, saxo soprano i flauta
‪Brandon Coleman, teclats
‪Joshua Crumbly, baix
‪Ryan Porter, trombó
‪Robert Miller, bateria
‪Patrice Quinn, veus
‪Jonathan Pinson, bateria

WEB DE L´ARTISTA

kamasiwashington.com

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS