AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | THE BAD PLUS

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

THE BAD PLUS

DATA

Dimarts, 28 de novembre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

Des de 36 €

VÍDEO

No, aquest no és un concert com els altres. Reid Anderson, Ethan Iverson i David King, és a dir, The Bad Plus, el trio cooperatiu que hem tingut l’oportunitat d’escoltar més d’una vegada al festival, tanca una molt llarga etapa: Iverson se’n va i deixa el seu lloc al piano a Orrin Evans. Abans, però, el pianista es despedeix de The Bad Plus amb una última gira europea que els torna a portar a casa nostra. «¿Us agradaria tocar una altra vegada a Barcelona?», els vam preguntar aquesta primavera al petit camerino del club de Nova Orleans Snug Harbor. «I tant que sí, sentim –i ho diem sincerament– que tenim una connexió molt especial amb el públic de Barcelona», ens van respondre. Amb molta emoció, doncs, en l’adéu d’Ethan Iverson, anunciem un altre concert de The Bad Plus al festival, amb l’habitual explosió de lirisme i bon humor que caracteritzen les sessions d’aquest trio. Escoltarem, una vegada més, els originals corprenedors de tots tres i les seves exploracions en repertoris allunyats del cànon jazzístic; escoltarem, com sempre, la seva insubornable llibertat a l’hora de tocar. Visca The Bad Plus.

IMPORTANT:
 Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Reid Anderson, contrabaix
Ethan Iverson, piano
David King, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS