AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | CORY HENRY & THE FUNK APOSTLES

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

CORY HENRY & THE FUNK APOSTLES

DATA

Dissabte, 18 de novembre

LLOC

Luz de Gas, 21.00 h.

PREU

Des de 30 €

VÍDEO

Toca l´orgue Hammond B-3 des dels temps en què, literament, anava amb bolquers, i als 6 anys s´estrenava en directe a l´Apollo Theatre de Harlem. Ara, uns quants anys després, és una de les figures més explosives del funk modern. Cory Henry (teclista de Snarky Puppy i autor l´any 2016 d´un disc, The Revival, amb regust de clàssic del futur) arriba al festival amb una de les receptes de jazz, gospel i rhythm & blues instrumental més estimulants dels últims temps i un d´aquells grups, The Funk Apostles, que moltes estrelles envejarien tenir. Capaç tant d´insuflar groove als evangelis com de redimensionar algunes de les grans cançons de Stevie Wonder i els Beatles, Henry ha col·laborat, entre d’altres, amb The Roots, Bruce Springsteen i Erykah Badu i té un domini del Hammond que el converteix en una referència d’aquest instrument tan i tan especial. Una missa funk destinada a fer història, per primera vegada al festival i a Barcelona.

 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Cory Henry, orgue i teclats
Adam Agati, guitarra
Nicholas Semrad, teclats
Sharay Reed, baix
TaRon Lockett, bateria
Denise Stoudmire, veus
Tiffany Stevenson, veus

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS