AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | ROCÍO MÁRQUEZ
Firmamento

ROCÍO MÁRQUEZ

DATA

Dijous, 16 de novembre

LLOC

BARTS, 21.00 h.

PREU

Des de 18 €

VÍDEO

Fa anys, el 2011, el festival De Cajón! (avui una sèrie amb personalitat ben pròpia dins del festival de jazz) va convidar una veu flamenca de qui ja es començava a parlar amb admiració: Rocío Márquez. Va actuar al Harlem Jazz Club, i ens va deixar bocabadats. Torna ara, crescuda gairebé fins a l’infinit, per presentar-nos a Barcelona el seu últim disc, Firmamento, una obra mestra que transporta el flamenc, ens atreviríem a dir, cap a tota mena d´horitzons. Márquez és una veu molt jove, però també és una veu enciclopèdica, una veu de dolor i plaer, sensual i celestial, que fa que els cronistes puguin citar en una mateixa línia, a l’hora de descriure-la, el filòsof alemany Walter Benjamin i el cantaor Pericón de Cádiz. Amb l’estreta col·laboració dels músics de l’anomenat Proyecto Lorca, el que ens proposa Rocío Márquez és un viatge singular cap al seu firmament, allà on la puresa i l’heterodòxia es fonen en una sola paraula: bellesa. 

IMPORTANT:
 Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Rocío Márquez, veu
Daniel Borrego Marente, piano
Juan Jiménez, saxos alt i soprano i clarinet
Antonio Moreno, percussió

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS