TheProject | CONCERTS | THE MUSICAL BOX
COUNTING OUT TIME + SELLING ENGLAND BY THE POUND

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

THE MUSICAL BOX

DATA

Dilluns 6 de novembre

LLOC

BARTS, 20.30 h.

PREU

Des de 28 €

VÍDEO

FOTOS

Al 1973, Genesis sorprenien al món amb la posada en escena intensa i teatral del seu cinquè àlbum, un dels més aclamats de la banda britànica: Selling England by The Pound. La seva gira per Nord Amèrica i Europa és recordada pel seu caràcter surrealista i unes visuals trencadores, al que va ser un dels primers tours recolzats per material visual i multimèdia de la història del rock.

The Musical Box, la única banda tribut legitimada pels components de Genesis, reprodueix aquella magnífica gira de manera minuciosa. Des de les màscares, disfresses, accessoris, efectes especials i il·luminació fins als instruments i la interpretació han estat acurats fins al més mínim detall.   

Per completar aquesta vetllada, abans de la seva actuació els assistents podran gaudir de l´ESTRENA EXCLUSIVA del documental "Counting Out Time", una pel·lícula enregistrada durant la gira presentació de "The Lamb Lies On Broadway" de Genesis al 1975 amb imatges inèdites i entrevistes exclusives. Rememora una de les gires mes lloades de la història del rock a la sala BARTS amb un gran so i una pantalla de cinema.


VIP SOUNDCHECK EXPERIENCE:

18.00h. Els VIP podran accedir a la prova de so de la banda.

18.30 h. Meet & Greet durant uns 10-15 minuts amb fotos i signatures dels músics.

Cada VIP rebrà un laminat exclusiu del concert.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS