TheProject | CONCERTS | GRUPO COMPAY SEGUNDO

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

GRUPO COMPAY SEGUNDO

DATA

Dilluns, 22 de maig

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 25 €

VÍDEO

Amb el nom de Grupo Compay Segundo, en homenatge a la memòria del gran Francisco Repilado, els músics que el van acompanyar en la seva exitosa gira per Europa, Japó, Estats Units, Canadà, Amèrica Llatina, Orient Mitjà i Carib, encara avui conservan i enriqueixen el patrimoni inapreciable del mític so amb total fidelitat.  

El Grup Compay Segundo y sus Muchachos va ser creat en 1955 per Francisco Repilado Muñoz, després de la seva separació del duo Los Compadres, que havia fundat al costat de Lorenzo Hierrezuelo en 1942.
 
Ara, el Grup Compay Segundo s´encarrega d´oferir al públic el repertori que el propi Compay Segundo va popularitzar universalment: Macusa, Sabroso, Anita, Bilongo (La negra Tomasa), Veinte Años, Las Flores de la Vida i, per descomptat, el llegendari Chan Chan

Nou músics cubans de primer nivell dirigits per un del fills del sonero, Salvador Repilado i  també membres fundadors amb hugo Garzon  veu principal del projecte "Buena Vista Social Club", continuen sent l´alegria d l´obra inmortal que ens va deixar per sempre l´irrepetible "Santiagurero".

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS