AQUEST CONCERT PERTANY A:
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | DÀMARIS GELABERT

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

DÀMARIS GELABERT

DATA

Divendres, 4 d´agost

LLOC

Espai Port (St. Feliu de Guíxols), 20.00 h.

PREU

Des de 10 €

VÍDEO

Qui canta amb ella no ho oblida. Pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons, Dàmaris Gelabert ha revolucionat la música per a la mainada d’aquest país amb una metodologia que és tot un referent per a l’educació musical a casa nostra. Autora de més de 150 cançons, 13 discos i diversos espectacles per a quitxalla, escoles i famílies, Gelabert és també la creadora del Mètode Totsona, fonamentat en la necessitat d’entendre la música com el primer llenguatge de l’infant. Protagonista, en aquesta ocasió, d’un concert-espectacle amb una banda de sis músics i tres coristes, Dàmaris Gelabert cantarà amb nosaltres els dies de la setmana, l’abecedari i hits incontestables per als petits com la cançó Tu. Cantarem, aprendrem, creixerem i serem feliços. T’hi apuntes?

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS