AQUEST CONCERT PERTANY A:
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | VÍCTOR ULLATE BALLET
Carmen

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

VÍCTOR ULLATE BALLET

DATA

Dijous, 10 d´agost

LLOC

Espai Port (St. Feliu de Guíxols), 22.30 h.

PREU

Des de 28 €

VÍDEO

L’idil·li entre el Festival de la Porta Ferrada i el Ballet Víctor Ullate es fa enguany una mica més intens amb l’estrena a Catalunya de Carmen, obra de Georges Bizet amb més d’un segle d’història sobre la qual, ara, el coreògraf aragonès ofereix una mirada contemporània, avantguardista i trencadora. Amb una escenografia i un vestuari moderns i atemporals, la proposta d’Ullate es proposa allunyar-se dels tòpics per centrar-se en l’essència de la història, aportar noves llums a un dels personatges més polièdrics de la ficció contemporània i incloure un element fonamental i totalment nou: el personatge de la mort com a fil conductor. Una aproximació al mite de la dona fatal, doncs, plenament del Segle XXI i que reafirma Víctor Ullate (Saragossa, 1947) com un dels coreògrafs europeus més estimulants i, la seva companyia, a punt de complir trenta anys d’història, com a garantia absoluta d’emoció, bellesa i qualitat.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS