AQUEST CONCERT PERTANY A:
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | MANEL ESTEVE

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

MANEL ESTEVE

DATA

Dijous, 3 de agost

LLOC

Església del Monestir (St. Feliu de Guíxols), 21 h.

PREU

Des de 30 €

VÍDEO

Tot i no haver complert encara 40 anys, el baríton Manel Esteve té un currículum impecable. Fill del també cantant Vicenç Esteve, ha estat instruït per Jaume Aragall, Joan Pons i Bonaldo Giagiotti, entre d’altres, i ha estat guardonat en els concursos internacionals de cant Pedro Lavirgen i Manuel Ausensi. Figura de pes en les temporades estables i festivals més importants de l’Estat d’ençà del seu debut l’any 1999 al Liceu en el paper d’Uberto de La serva padrona, Esteve dedicarà la primera part del recital a la sarsuela i l’obra d’Enric Granados (de qui, enguany, es commemora el 150è aniversari del seu naixement) i, la segona, a la cançó italiana i l’òpera, amb fragments de Cavalleria Rusticana, Don Carlo i Il barbiere di Siviglia. Josep Buforn, col·laborador habitual de l’Orfeó Català i el Gran Teatre del Liceu, exercirà de pianista en una nit que, de ben segur, quedarà per al record.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

WEB DE L´ARTISTA

manelesteve.es

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS