AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | RUSSIAN RED

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

RUSSIAN RED

DATA

Dijous, 25 de maig

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 22 €

VÍDEO

Des que va marxar a Los Angeles, tothom es pregunta què se n´ha fet d´aquella noia que cantava Cigarettes amb veu de conte de fades i convertia el Girls just want to have fun de Cyndi Lauper en una mena d´encanteri folk. Llavors era 2008 i Lourdes Hernández debutava amb I love your glasses, però després vindrien Fuerteventura (2012) i Agent Cooper (2014), amb un so cada vegada més allunyat del folk i més proper a un pop ple de glamur. Diuen que per crear abans cal viure, i a això és al que s´ha dedicat durant aquest temps la cantant madrilenya en la seva nova vida als Estats Units. Per sort, aviat la tindrem de tornada i presentant un disc de versions d´artistes com The Human League, Berlin, The Isley Brothers o Bonnie Tyler. La cosa promet. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS