AQUEST CONCERT PERTANY A:
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | ZUCCHERO

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

ZUCCHERO

DATA

Dimarts, 8 d´agost

LLOC

Espai Port (St. Feliu de Guíxols), 22.30 h.

PREU

VÍDEO

PLATEA PREMIUM INCLOU:

-Seient a zona preferencial.
-1 plaça de parking cada 2 entrades.
-Copa o refresc de benvinguda.

Després de tretze anys sense trepitjar l´Estat, Zucchero aterra a Porta Ferrada amb un flamant nou disc: Black Cat, amb el qual es retroba amb les essències d´Oro Incenso & Birra (1989), que amb vuit milions de còpies es manté com l´àlbum més venut de la història de la cançó italiana. Zucchero, nascut com a Adelmo Fornaciari l´any 1955 a Reggio Emilia, ha posat veus a grans èxits com ara Senza una donna i Baila (Sexy thing); ha compartit escenari amb Pavarotti, Eric Clapton i Ray Charles; i ha estat condecorat amb el quart honor civil més alt d´Itàlia. 

Acompanyat d´una banda de tretze musics i amb l´orgull d´haver omplert recentment onze nits seguides l´Arena de Verona i haver registrat dos sold outs al Royal Albert Hall de Londres, Zucchero visita Sant Feliu disposat a demostrar que, el seu, continua sent un dels timbres de veu més voluptuosos de la història.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

WEB DE L´ARTISTA

zucchero.it

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS