AQUEST CONCERT PERTANY A:
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | UB40

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

UB40

DATA

Dissabte, 22 de juliol

LLOC

Espai Port (St. Feliu de Guíxols), 22.30 h.

PREU

VÍDEO

PLATEA PREMIUM INCLOU:

-Seient a zona preferencial.
-1 plaça de parking cada 2 entrades.
-Copa o refresc de benvinguda.

Poc s´imaginaven aquesta colla multiracial d´amics de classe treballadora de Birmingham, l´any 1978, que esdevindrien el grup de reggae de més èxit a escala planetària. Inspirant-se, a l´hora de triar el nom, en els formularis britànics d´ajuda als desocupats que omplien, cada setmana, els vuit integrants del grup, UB40 ha venut setanta milions de discos en gairebé quatre dècades de trajectòria i ha col·locat una cinquantena de cançons en les llistes d´èxit del Regne Unit. 

Les seves versions de Red Red Wine (Neil Diamond) i Can´t help falling from love (Elvis Presley) figuren entre els temes més populars de la dècada dels 80, i les persones que, gràcies a ells, s´han familiaritzat amb la música de Jamaica es compten en milions. Amb un nou disc entre mans i els clàssics de sempre, UB40 arriben per fi a Porta Ferrada. Prepara´t per ballar

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS