AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | DIANA KRALL

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

DIANA KRALL

DATA

Dimarts, 17 d´octubre

LLOC

Auditori del Fòrum, 21 h.

PREU

Des de 40 €

VÍDEO

Catifa vermella, un cop més, per rebre al nostre festival la gran dama del jazz contemporani, Diana Krall. Després de fer lluir uns quants clàssics del pop en la seva última entrega, ens visita de nou amb Turn Up The Quiet, un disc en què la cantant i pianista canadenca ha exercit com mai de bandleader triant repertori (aquí hi ha estàndards bigger than life de Cole Porter, Irving Berlin i Johnny Mercer), escrivint arranjaments i concebent tres formacions diferents de músics per a la gravació. Un disc, també, de retrobament amb qui va ser l’arquitecte d’obres ja clàssiques com When I Look in Your Eyes (1999) i The Look of Love (2001) –l’històric Tommy LiPuma, tristament desaparegut a inicis d’any–. Una altra peça magistral d’orfebreria vocal amb la qual Diana Krall, que ja suma 15 milions de discos venuts a tot el món, ens recorda que ningú com ella sap dirigir-se a determinats repertoris amb tanta sofisticació. Una veu cada cop més de llegenda a mesura que passen els anys. Luxe, luxe, luxe.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Diana Krall, piano i veu
Anthony Wilson, guitarra
Karriem Riggins, bateria
Stuart Duncan, violí
Robert Hurst, baix

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS