AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | AGNES OBEL
+ V.O.

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

AGNES OBEL

DATA

Dijous, 22 de juny

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 25 €

VÍDEO

V.O. _ 21 h
AGNES OBEL _ 21.45 h.

Resulta impossible no caure en l´encanteri de la música d´Agnes Obel. La cantant i instrumentista danesa, amb residència a Berlín, ja fa tres discos que transita per paisatges boirosos on la melangia es barreja amb la fantasia i el pop es difumina amb la clàssica. Es va donar a conèixer l´any 2010 amb la música despullada de Philarmonics, on veu i piano adquirien gairebé tot el protagonisme, i va consolidar el seu personalíssim discurs amb Aventine (2013), on l´instrumentació agafava més i més pes, profunditat i rellevància. Una trajectòria ascendent que culmina en el majestuós Citizen of glass (2016), amb un treball de cordes que certifica que Obel és molt més que una cantant de folk: la seva música transcendeix gèneres, tot explorant el passat i obrint portes al futur.

V.O. (abreviatura de Version Originale) és un projecte nascut a Brussel·les dirigit per Boris Gronemberger. No és exagerat col·locar la música de Gronemberger com a hereva de Brian Wilson, Robert Wyatt o Jim O´Rourke. Després de tres àlbums, el so de V.O. ha anat evolucionant fins convertir-se en quelcom molt característic: magnífic, inspirador i autènticament pop. La banda prepara, actualment, el seu quart àlbum i, per fer més curta l´espera, Boris actuarà sol acompanyant Agnes Obel durant la seva gira europea.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS