AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | CESK FREIXAS

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

CESK FREIXAS

DATA

Dijous, 8 de juny

LLOC

BARTS Club, 21 h.

PREU

12 €

VÍDEO

La cançó de protesta està viva i ben viva gràcies a artistes com Cesk Freixas, un cantautor que ha sabut connectar com ningú amb els anhels de la seva generació. En els seus més de 12 anys de trajectòria, el de Sant Pere de Riudebitlles ha publicat sis discos i ha fet més de 1.500 concerts, en els quals ha anat sumant més i més adeptes a la seva música combativa, reflexiva i poètica. Al Guitar BCN oferirà un concert a duo, acompanyat pel seu guitarrista i arranjador habitual, Víctor Nin, on a més es podran sentir peces del seu nou treball Proposta, que arriba després del més contundent Protesta (2014) i que recupera el seu vessant més constructiu: perquè la protesta no sigui buida, cal que contingui una proposta.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Cesk Freixas, veu i guitarra
Víctor Nin, guitarra

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS