AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | MAZONI

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

MAZONI

DATA

Dijous, 25 maig

LLOC

BARTS Club, 21.30 h.

PREU

14 €

VÍDEO

Jaume Pla àlies Mazoni no sap estar-se quiet. Si l´any passat enlluernava amb el fantàstic 7 songs for an endless night (2016), ara ja prepara un nou treball per aquest 2017, les cançons del qual estrenarà en directe juntament a un repàs dels seus grans èxits. A més, a les noves composicions, Pla recupera el català i tanca el parèntesi que havia obert amb el disc anterior, que era íntegrament en anglès, tornant a la línia marcada per discos tan emblemàtics com Eufòria 5- Esperança 0 (2009), Fins que la mort ens separi (2011) o Sacrifiqueu la princesa (2013). Una ocasió immillorable per descobrir abans que ningú com sonarà el Mazoni del 2017 en un concert de proximitat i una formació de trio que mostrarà el Jaume Pla més essencial.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Jaume Pla, veu, guitarra elèctrica i guitarra acústica
Miquel Sospedra, baix
Aleix Bou, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS