AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | JACK BROADBENT

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

JACK BROADBENT

DATA

Dimecres, 17 de maig

LLOC

Bikini, 21 h.

PREU

22 €

VÍDEO

No necessita res més. Com si es tractés d´un Robert Johnson postmodern, Jack Broadbent en té prou amb la seva veu i la seva guitarra per incendiar qualsevol escenari. Ja ho va fer al Guitar BCN de l´any passat i va ser tan espectacular que no hem dubtat a tornar-lo a convidar. I, si en la visita anterior presentava Along the trail of Tears (2015), ara arriba amb un nou treball, Portrait (2016), un disc que el confirma com un dels millors bluesmen joves de la seva generació. Malgrat provenir de l´Anglaterra rural, Broadbent canta com si s´hagués criat en els pantans del Delta del Mississipí i domina l´slide com si hagués venut la seva ànima al diable en una cruïlla de camins. Si us el vau perdre la primera vegada, ara ja no teniu excusa!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

WEB DE L´ARTISTA

jackbroadbent.co.uk

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS