TheProject | CONCERTS | CARMEN GARCÍA

ESPECTACLE REALITZAT (2010)

CARMEN GARCÍA

DATA

Divendres, 21 d´abril

LLOC

BARTS Club, 21.30 h.

PREU

15 €

VÍDEO

Carmen García no acaba d´aterrar en el món de la música. Encara que Sid (2016) sigui el seu “debut” totalment en solitari -això és, encapçalat amb el seu nom i cognom-, la cantant i compositora ja havia publicat abans cinc discos sota els noms de Carmen Virus, Carmen i Maine Coon. És un bagatge més que notable sobre el qual aquesta experimentada artista comença construir la seva carrera en solitari. Una nova etapa més que prometedora, a jutjar per l´alçada de les composicions d´aquest nou treball: Sid és una magnífica col·lecció de cançons de pop rock coronades per esplèndides i lluminoses melodies i alguna excursió cap a paisatges més obscurs, com en la valenta versió del Hurt de Nine Inch Nails.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

WEB DE L´ARTISTA

www.carmengarcia.net

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS