AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | JOAN COLOMO

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

JOAN COLOMO

DATA

Dijous, 20 d´abril

LLOC

BARTS Club, 21.30 h.

PREU

15 €

Joan Colomo és molt més que l´artista amb tocs de genialitat que tots coneixem: avui en dia podem dir que ja s´ha convertit en tota una institució. Especialment dotat per la melodia, amb una facilitat extraordinària per la sorpresa, un sentit de l´humor agredolç i un carisma a l´abast de molt pocs, el músic del Montnegre és un element imprescindible del paisatge pop del nostre país. Antic integrant de grups com The Unfinished Sympathy, La Célula Durmiente o Zeidun, ha estat en solitari quan la seva creativitat s´ha desbordat per complet i quan ha abocat el seu inimitable univers particular en les cançons de cinc discos ja, el darrer dels quals, Sistema (2016), presentarà al Guitar BCN.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS