TheProject | CONCERTS | DIEGO VASALLO

ESPECTACLE REALITZAT (2010)

DIEGO VASALLO

DATA

Dijous, 2 de març

LLOC

Luz de Gas, 21 h.

PREU

Des de 20 €

VÍDEO

Entrada general amb seient: 20 €
Entrada Premium numerada: 25 €

Com una catastròfica expedició a l´àrtic, així s´imagina Diego Vasallo el seu disc Baladas para un autorretrato, un treball ple de llums i ombres que s´obre pas per les cambres de la memòria sentimental del músic donostiarra. Després de tastar les mels de l´èxit amb Duncan Dhu, Vasallo ha protagonitzat una extensa carrera musical, com a Cabaret Pop o al seu nom, amb més de vuit referències que marquen l´evolució de l´artista cap a una expressió cada vegada més personal i misteriosa. És el cas d´aquest Baladas para un autorretrato, que sembla inspirat en el millor Tom Waits i, no en va, es fa acompanyar en directe per una banda que inclou instruments com el contrabaix, mandolines, banjos, ukeleles i pedal steel guitar.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS