AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | FREDI LEIS

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

FREDI LEIS

DATA

Dijous, 11 de maig

LLOC

Luz de Gas, 21 h.

PREU

14 €

VÍDEO

Fredi Leis s´ha convertit en molt poc temps en una de les veus més originals de la cançó d´autor espanyola contemporània. Nascut a Santiago de Compostela l´any 1987, va veure refrendat el seu talent quan el seu perfil de Soundcloud, on compartia les seves primeres cançons, va superar les 400.000 escoltes. Va ser el tret de sortida d´una carrera meteòrica que va començar en el circuit de cantautors del nord i en molt poc temps va arribar a les principals ciutats de l´estat espanyol, esgotant les entrades a Madrid cinc vegades consecutives. Leis portarà la seva poètica capacitat de seducció al Guitar BCN, aprofitant la sortida del seu segon treball, la continuació del fantàstic debut Días grandes (2015) .

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS