AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | ADRIANA VARELA

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

ADRIANA VARELA

DATA

Dijous, 11 de maig

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 30 €

VÍDEO

Adriana Varela és una de les veus més internacionals del tango. Ha compartit escenari amb Paul Anka, Liza Minnelli, Celia Cruz, Joaquin Sabina, Joan Manuel Serrat i molts més, tot i que en el seu darrer disc, Adriana Varela y piano (2014) es presenta amb l´únic acompanyament de les 88 tecles blanques i negres. El tango de 1937 Por la vuelta, de José Tinelli i Enrique Cardícamo, és el primer tema del disc i també el títol de l´espectacle que presentarà al Guitar BCN: un repertori amb peces del mateix Tinelli i de Carlos Gardel, Eduardo Pereyra, Sebastián Piana, Joaquín Sabina i Lucio Demare, entre d´altres, amb el piano de Marcelo Macri, la guitarra de Rafael Varela i el bandoneó de Walter Castro.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Adriana Varela, veu
Marcelo Macri, piano i arranjaments
Rafael Varela, guitarra
Walter Castro, bandoneó

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS