AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | COQUE MALLA

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

COQUE MALLA

DATA

Divendres, 19 de maig

LLOC

BARTS, 21.30 h.

PREU

Des de 22 €

VÍDEO

El último hombre en la Tierra (2016) és l´últim treball de Coque Malla, que arriba després de l´èxit del seu projecte Mujeres. Són onze noves cançons que es troben, molt probablement, entre el millor que ha escrit mai el madrileny. Rock poètic i emocional amb ressonàncies del rock americà dels 60 i 70 que ens mostra un autor en la seva etapa de maduresa artística i en la seva cúspide creativa amb un fabulós afegit: els magnífics arranjaments per a corda i vent del seu germà Miguel Malla. Una ocasió magnífica per tornar a gaudir dels dots de seducció de l´ex cantant de Los Ronaldos i, a més, d´unes composicions que el situen com un dels més grans escriptors de cançons de rock en espanyol de la seva generació.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Coque Malla, veu i guitarres
Toni Brunet, guitarres i veus
Héctor Rojo, baix i veus
David Lads, teclats
Gabriel Marijuán, bateria 

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS