TheProject | CONCERTS | GARY LUCAS
A Touch of Grace - The Jeff Buckley´s Music Show

ESPECTACLE REALITZAT (2000)

GARY LUCAS

DATA

Dissabte, 6 de maig

LLOC

Bikini, 21 h.

PREU

25 €

VÍDEO

Qualsevol que hagi viscut la dècada dels 90 amb suficient curiositat musical sabrà que Grace, del malaurat Jeff Buckley (1966-1997), és un dels discos més emocionants dels que van aparèixer en aquella dècada. El guitarrista Gary Lucas, que va contribuir en la composició de dues de les cançons del disc -Mojo pin i Grace-, ret homenatge al genial cantautor californià amb A touch of Grace, un espectacle multimèdia que repassa la carrera d´aquest irrepetible àngel de la música quan farà dues dècades que es va ofegar en un canal del Mississippí. De la veu de Jeff Buckley només se´n pot encarregar algú tan versàtil com Alesso Franchini, potser l´únic cantant capaç de fer reviure l´autèntica màgia de l´autor de Grace.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Gary Lucas, guitarres
Alessio Franchini, "The Italian voice of Jeff Buckley" (Rolling Stone, 2013), veu i guitarra
Alessio Macchia, baix
Andy Paoli, guitarra
Dario Arnone, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS