AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | ROSALÍA & RAÜL REFREE

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

ROSALÍA & RAÜL REFREE

DATA

Dijous, 23 de març

LLOC

Luz de Gas, 21 h.

PREU

20 €

VÍDEO

Fins ara, Raül Fernández Refree ha combinat el seu talent amb el d´artistes com Sílvia Pérez Cruz, Kiko Veneno, La Mala Rodríguez, Lee Ranaldo o Christina Rosenvinge, sempre amb resultats sorprenents. Com un rei Mides de la guitarra i la producció, el músic barceloní aconsegueix sempre fer brillar noves arestes en els cantants amb què col·labora i aviat caldrà sumar a la llista la jove cantaora de flamenc Rosalía, que ja ha treballat abans amb Chicuelo, La Fura dels Baus i Rocío Márquez. Ara, Fernández i Rosalía s´han aliat per gravar un primer disc conjunt, Los Ángeles, en què risc i tradició es combinen amb gran bellesa. Tot fa pensar que el 2017 serà l´any en què molts s´enamoraran de la prodigiosa veu de Rosalía.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Rosalía, veu
Raül Refree, guitarra

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS