AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | DAVID FIUCZYNSKI
Flam! Blam! Pan-Asian Microjam!

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

DAVID FIUCZYNSKI

DATA

Divendres, 24 de febrer

LLOC

BARTS Club, 20.45 h.

PREU

25 €

VÍDEO

CAMBIO DE SALA: BARTS Club

On The Raw _ 20:40h
DAVID FIUCZYNSKI _ 21:30h

Què tenen a veure els estudis sobre els cants dels ocells d´Olivier Messiaen i els grooves del raper J Dilla? Només una personalitat creativa com la de David Fiuczynski podia unir dos mons aparentment tan allunyats l´un de l´altre mentre s´endinsa en l´inabastable univers de la música microtonal. Comandant la nau de la Microjam Band de la Universitat de Berklee, la virtuosa guitarra del fundador dels funk rockers Screaming Headless Torsos expandeix l´espectre del jazz, el rock i les músiques del món utilitzant les notes que existeixen entre els 12 semitons d´una octava, és a dir, les notes que s´amaguen entre les tecles del piano. Un disc i un espectacle que equivalen a una exploració espacial.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS