AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | LOQUILLO
+ Los Bengala

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

LOQUILLO

DATA

Dissabte, 13 de maig

LLOC

Sant Jordi Club, 20.30 h.

PREU

30 €

VÍDEO

Los Bengala - 20.30 h.  
LOQUILLO - 21.30 h.

>>PARKING ó ACCÉS PREFERENT

Si no fos perquè segueix plenament en actiu, Loquillo seria una llegenda. Però la trajectòria de José Maria Sanz no s´atura mai i el mínim que podem dir d´ell a aquestes alçades és que és tota una institució del rock´n´roll espanyol. Només el passat 2016 va publicar dues noves referències al seu nom: el disc d´estudi Viento del este i el directe Salud y rock and roll, gravació d´un concert davant de 15.000 persones a la plaça de toros de Las Ventas, i tot això en l´any en que ha rebut la Medalla d´Or al Mèrit en les Belles Arts de la mà del Ministeri d´Educació, Cultura i Esports. Diuen que el Loco està vivint no una segona sinó una tercera joventut i nosaltres encara diríem més: la seva música és, ha estat i serà sempre jove. Per molts anys, Loquillo!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

WEB DE L´ARTISTA

loquillo.com

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS