AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | DAMIEN JURADO
(CANCELADO)

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

DAMIEN JURADO<br>(CANCELADO)

DATA

Dijous, 30 de març

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

25 €

VÍDEO

CONCERTO CANCEL·LAT

Damien Jurado ja ha completat la seva ambiciosa trilogia discogràfica, que va començar amb el celebrat Maraqopa (2012), va continuar amb Brothers and sisters of the eternal son (2014) i ha culminat amb el recent Visions of us on the land (2016). Els tres àlbums marquen la cúspide creativa del cantautor de Seattle, un artista de veu temperada i austera que es va donar a conèixer a finals dels 90 de la mà del mític segell SubPop i que, al llarg d´una extensa trajectòria -una quinzena de discos en 20 anys-, ja ha passat a formar part de la memòria auditiva de l´indie i el rock alternatiu de les últimes dues dècades. Prepareu-vos per a un vespre especial amb Damien Jurado i el seu viatge acústic a través de Maraqopa.  

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Damien Jurado, veu i guitarra

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS