AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | MIGUEL CAMPELLO

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

MIGUEL CAMPELLO

DATA

Divendres, 24 de febrer

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 22 €

VÍDEO

Cal alguna cosa més que pa, aigua, amor i vi? Miguel Campello ho té clar i sap que per ser feliç no fa falta gaire cosa més. Per això ha titulat així el seu nou treball, Agua, pan, amor y vino (2016), un nou compendi de grans cançons que combinen el rock amb la rumba, el hip hop i el flamenc. Mestissatge amb totes les de la llei i amb la càrrega poètica que caracteritzen les sempre suggeridores lletres del cantant de Elbicho, que aquí es converteix en Poeta de la furgoneta, segons el títol de la més rapera de les composicions. Un concert per gaudir de valent amb peces que canten a la vida, a gaudir de l´amor, de la llibertat i de l´aire lliure, sempre amb un somriure, amb ganes de ballar i de celebrar les coses senzilles de la vida.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS