AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | RICK ASTLEY

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

RICK ASTLEY

DATA

Dissabte, 29 d´abril

LLOC

BARTS, 21.30 h.

PREU

Des de 35 €

VÍDEO

FOTOS

21h - HARRISON KIPNER
21:30h - RICK ASTLEY 

Sí, Rick Astley ha tornat i ho ha fet per la porta gran. El seu nou disc 50 (2016) -titulat com els anys que fa que va néixer- ha estat número 1 al Regne Unit i aquest 2017 està esgotant les entrades de la seva gira britànica a un ritme de vertigen. El de Lancashire, doncs, arriba en plena forma i disposat a compartir la seva vigorosa segona joventut amb els seus fans catalans. Ho farà amb un concert on repassarà tots els seus grans èxits -qui no ha ballat mai al ritme de Never gonna give you up o Together forever?- i que també inclourà les flamants noves cançons que l´han retornat a l´actualitat. Tot a punt per a tornar a vibrar amb el soul blanc i super elegant d´aquest cantant de rècord, amb més de 40 milions de discos venuts. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

WEB DE L´ARTISTA

rickastley.co.uk

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS