AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | BIGOTT

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

BIGOTT

DATA

Dijous, 27 d´abril

LLOC

Bikini, 21 h.

PREU

18 €

VÍDEO

El saragossà Borja Laudo té cançons per parar un tren i totes són bones. Ho demostren els vuit discos que ha publicat en els seus primers deu anys de trajectòria artística, una xifra que molts no aconsegueixen ni en una carrera de dècades i que ell sembla produir sense despentinar-se. La seva última referència, My friends are dead (2016), és una nova mostra del seu talent per construir cançons pop properes a la perfecció, sempre dins d´una estètica indie que coqueteja amb el weird folk i fins i tot amb una mena de psicodèlia suau que ens convida a levitar per l´espai exterior. Bigott és, sense cap mena de dubte, un dels grans referents de la sempre vibrant escena de la seva ciutat, juntament amb El Niño Gusano, Tachenko o La Costa Brava.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Bigott, guitarra i veu
Clarín, baix i veu
Cristian, guitarra i teclats
Juan, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS